Over Uw Waterman…

 

 

Opgroeien met een tuinvijvertje

 

vissen

Als kind zorgde ik voor ons tuinvijvertje. Het fascineerde me dat je in de ene vijver tot op de bodem kon kijken terwijl de andere meer iets weghad van erwtensoep. Ik ging dus experimenteren met waterplanten en bouwde met mijn vader een filter. We kregen het water helemaal goed tot op de dag dat ik een product tegen algen in het water had gedaan. Het biologisch evenwicht was hiermee totaal verstoord en de twee babysteurtjes die ik zo leuk vond, overleefden het niet. Ik leerde dat om helder water te krijgen, het veel belangrijker is om het water te laten stromen en vitaliseren dan het te filteren.

 

 

Zoektocht naar de natuurlijke weg

 

Als kind was ik bijna altijd ziek en ging ik me sinds jongs af aan verdiepen in de natuurlijke weg. In 1999 studeerde ik natuurgeneeskunde en kocht ik mijn eerste watervitalisators (type Aqua Gaia).  Ik woonde ook enkele jaren op een boot en dokterde een eenvoudig maar heel functioneel systeem uit om kanaalwater te zuiveren tot 100% veilig en superlekker water. Aan wal dronk ik water van een Jupiter Waterionizer tot ik het niet meer kon binnenkrijgen en mineraalarm water ging ontdekken. Toen ik de Jungbrunnen 66 ontdekte, een toestel met een revolutionaire vitalisering was ik helemaal verkocht en begon ik alle vitalisators op de markt te vergelijken om dit spectaculaire effect te evenaren. Zo liep mijn passie voor water een beetje uit de hand tot deze site en mijn interesse voor alternatieve geneeswijzen en het menselijk lichaam uit tot mijn praktijk als gezondheidsbegeleider in Wondelgem.

 

 

Mijn visie als Waterman

 

Zorg dragen voor het water in ons lichaam en dat van onze planeet is de belangrijkste taak die we als mens en mensheid hebben voor ons welzijn en onze ontwikkeling. Door het potentieel van mogelijkheden van water te gaan ontdekken en benutten, verdwijnen vele problemen als sneeuw voor de zon. Ik wens uit de grond van mijn hart dat we de weg naar onze bron steeds weer terug mogen vinden en ons ware potentieel tot bloei mag komen.

Ik deel mijn passie met iedereen die het wil horen. Ik zie het als mijn taak om mijn steentje bij te dragen aan de herontdekking van water. Ik begeleid mijn klanten op hun zoektocht naar hun meest optimale hun water voor zowel drinkwater, water voor huishoudelijk gebruik of water voor agrarische of industriële toepassingen.

 

 

Persoonlijk advies

 

Bart_uw_watermanEr bestaan vele producten op de markt die beweren u meer energie en een betere gezondheid te schenken. Op den duur zie je door de bomen het bos niet meer. Er bestaat geen beste middel maar wel het voor u best passende. Het is mijn missie om de meest passende middelen te vinden die jou iedere dag opnieuw kunnen blijven bekrachtigen. Ik help u graag wegwijs te worden in het grote bos van filters, vitalisators en hulpmiddelen die naast uw drinkwater ook uw woon- en werkomgeving helpen harmoniseren.

 

 

Wat ik graag met u wil delen

 

Franciscus van Assisi’s gebed: “Lord, make me an instrument of thy peace” is een belangrijke sleutelzin in mijn leven om nooit te vergeten om het oneindige potentieel aan te spreken om lading te kanaliseren en te transformeren.

make-me-a-channel-of-your-peace

Onze liefdevolle intenties en uitstraling zijn zo krachtig! Wij zijn waterdragers en water is een informatiedrager. Zorg dragen voor het water in ons lichaam en het water op onze planeet is de belangrijkste focus die we als mens en mensheid moeten houden.  

 

 Weten is veel, ervaren is alles!

                                                                                                 
 Bart, Uw Waterman
 
 
 

Uw WatermanSchenk jezelf lekker zuiver en gevitaliseerd water en je lichaam doet de rest voor u.  Beperk en neutraliseer de sfeer-, elektrische- en stralingsbelasting dan krijg je vanzelf meer wind in de zeilen!  Vergeet vooral niet het oneindige potentieel in jezelf om belasting te kanaliseren en te transformeren.  Jou intenties en liefdevolle uitstraling zijn zo krachtig!  Als we daarbij nog de voor jou passende tools gebruiken en alles komt in een stroomversnelling om zodat je vloeiend jou hoogste doelen kan bereiken.. 

   

Het is altijd goed om in je eigen ontwikkeling en gezondheid te investeren en liefst zo efficiënt mogelijk. Er Bestaan vele producten op de markt die beweren u meer energie en een betere gezondheid te schenken.  Je zou op den duur door de bomen het bos niet meer zien.  Er bestaat geen beste middel maar wel een voor u best passende.  Natuurlijk vervangen deze middelen geen therapie maar ondersteunen ze het genezingsproces of het behoud van een goede gezondheid.  In mijn praktijk en  via deze overzichtelijke site help ik u graag wegwijs in het grote bos van filters, vitalisers en hulpmiddelen om uw persoonlijke sfeer, woon- en werkomgeving te harmoniseren.  Alle producten zijn geselecteerd met het oog op duurzaamheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het zou eigenlijk normaal moeten worden dat producten meer dan een mensenleven mee moeten gaan. Ook belangrijk vind ik dat ik kan staan achter de (intenties van de) mensen die deze produkten ontwikkelen.

 

Alle antwoorden liggen in jezelf en als Uw Waterman is het een eer je te ondersteunen bij je eigen kracht en wijsheid te komen en u bij te staan op uw zoektocht naar het best passende hulpmiddelen.

 

Weten is veel, ervaren is alles!